Cronica 112

0

Un barbat de 62 de ani, din municipiul Bacau, s-a aruncat de la etajul doi al blocului in care locuia si a murit. Vecinii povestesc ca acesta a iesit din apartament plin de sânge, s-a dus la geamul de pe casa scarii si s-a aruncat. Politistii au fost chemati la fata locului si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intâmplat.

La Urechesti, un alt barbat de 49 de ani a fost gasit de concubina sa injunghiat in zona inimii. Se pare ca omul trecea printr-o depresie si a incercat sa-si ia zilele. El a fost transportat de urgenta la spitalul din Adjud, iar dupa ce a primit ingrijiri medicale a fost transferat la Spitalul Judetean Bacau pentru continuarea tratamentului.

Tot la spital a ajuns cu mai multe traumatisme craniene si un barbat de 38 de ani, din comuna Huruiesti. Acesta trecea cu caruta pe un drum din localitate iar la un moment dat a observat ca intr-o curte era o petrecere. Fara sa fie invitat, s-a alaturat grupului de petrecareti, dar imediat a inceput sa se certe cu proprietarul, care l-a luat la bataie. Cazul a ajuns in atentia oamenilor legii.

Politistii de la Sectia 1 au depistat un tânar de 26 de ani, din Bacau, care poseda un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, fiind acuzat de infractiunea de furt calificat. El a fost incarcerat in Arestul Politiei Bacau.

Dupa ce s-a cinstit bine alaturi de un consatea, un tânar de 36 de ani, din Sarata, i-a furat cheile masinii si a pornit la plimbare prin localitate. Nu a ajuns prea departe pentru ca a fost implicat intr-un accident rutier si si-au facut aparitia politistii care l-au testat cu etilotestul, rezultatul alcoolemiei fiind de 1,23 mg/l in aerul expirat. El are acum dosar penal.

Victima unui accident a fost si un biciclist de 58 de ani, din comuna Stefan cel Mare. Acesta s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil, ranindu-se grav la coloana. A fost transportat la spitalul din Onesti, unde a ramas internat, iar politistii au deschis o ancheta si fac cercetari pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ