Corneliu Vadim Tudor a murit

  2

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

  El a ajuns de mai multe ori la spital, el suferind şi de diabet şi probleme cardiace.

  Corneliu Vadim Tudor (n. 28 noiembrie 1949, București – d. 14 septembrie 2015, Bucuresti) a fost un scriitor, politician și jurnalist român.

  A fost fondatorul Partidului România Mare (cunoscut ca PRM) și membru al Parlamentului European.

  A fost discipolul scriitorului Eugen Barbu.

  2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. N-ar fi de mirare ca Vadim sa fi fost omorat prin iradiere sau alte mijloace din astea subtile. De aici probabil s-a imbolnavit de inima si a facut infarct mortal. 65 de ani nu e o varsta la care sa mori asa subit de inima. Nu am fost niciodata o fana a lui Vadim, mai ales din cauza impulsivitatii lui si duritatii lui din discursuri, dar totusi trebuie sa recunosc ca pentru un lucru il respect foarte mult: curajul de a nega categoric calomniile ce ni s-au adus noua romanilor, ca neam, cum ca am fi exterminat sute de mii de oameni nevinovati pentru vina de a fi de etnie evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Foarte clar a spus ca nu va admite asta / minciuna asta niciodata despre neamul sau romanesc, pentru ca-si iubeste neamul. Astea au fost chiar cuvintele lui. Mai sunt si alte lucruri de admirat din ce-a spus el, probabil, dar cu asta a dovedit ca are curaj, chiar daca a fost criticat foarte aspru apoi de organizatiile gen Ellie Wiesel si compania. Sa fie oare o simpla coincidenta faptul ca a murit de infarct Vadim Tudor chiar la scurt timp, o luna si un pic, dupa ce a intrat in vigoare legea ce pune la index pe maresalul Antonescu, miscarea legionara si chiar Ceausescu pentru crima de genocid? Desigur ca nu. – See more at: http://www.b365.ro/corneliu-vadim-tudor-dus-de-urgenta-la-spital-din-cauza-unor-probleme-respiratorii_237054.html#comentarii

  LĂSAȚI UN MESAJ