Copilul cautat in canalul de fuga a fost gasit inecat

3

Marti dimineata, trupul baiatului de 9 ani, din comuna Letea Veche, pe care pompierii si scafandrii l-au cautat o zi intreaga in canalul de fuga al râului Bistrita, a iesit la suprafata.

Militarii de la Detasamentul Bacau au mers la fata locului si l-au adus la mal. „Am fost anuntati de un angajat de la Centrala din Letea Veche. Un echipaj s-a deplasat acolo si l-a gasit in zona in care s-au facut si cautarile”, ne-a declarat cpt. Andrei Grecu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Trupul neinsufletit a fost preluat de un echipaj de la Medicina Legala si transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii. Andrei a disparut vineri dupa-amiaza, când a plecat la joaca cu bicicleta si nu a mai revenit la domiciliu.

Parintii s-au alertat si impreuna cu rudele si vecinii l-au cautat prin localitate, iar sâmbata au sesizat si politia. In comuna a fost adus un câine de urma care i-a condus pe politisti pe malul canalului de fuga unde a fost gasita bicicleta si o urma de copil ce parea sa fi cazut in apa.

Din pacate, banuielile s-au confirmat.

3 COMENTARII

  1. Mare tragedie in familie !
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
    Doresc familiei sa depaseasca fara mari probleme nenorocirea .

  2. Ceata ingerilor se mareste cu inca un ingeras …Dumnezeu sa-i ocroteasca sufletul in Lumina iar familiei sa-i dea mangaiere ,putere si intelepciune in intelegerea lucrurilor mai presus de firea omeneasca !

LĂSAȚI UN MESAJ