Premiera de duminica a fost amânata. Apoi a fost reconfirmata – UPDATE

1

In editia tiparita de azi a ziarului Desteptarea anuntam o noua premiera la Teatrul Municipal “Bacovia”. Era vorba de spectacolul cu piesa “Un barbat si…cam multe femei”, in regia lui Bogdan Ulmu.

Anuntata printr-un comunicat oficial inca de acum doua saptamâni, joi, 18 februarie, am solicitat o reconfirmare a evenimentului. Telefonic, Liviu Tiberiu Serban, director adjunct al teatrului, laconic afirma ca premiera va avea loc cum s-a anuntat, adica duminica, 21 februarie, ora 18.00.

Când ma pregateam sa predau stirea pentru editia de vineri a ziarului, mai fac o interventie, la ora 15.00, la Departamentul PR, de la care, prin vocea secretarului literar Doru Mares, mi se confirma, de data aceasta cu mai multa siguranta ca, intr-adevar, premiera va avea loc in ziua anuntata.

Stirea apare in ziar, insa, stupoare, vineri dimineata, la ora 11.00, vine bomba: premiera s-a amânat!

Revin pentru informatii la teatru.

“Premiera s-a amânat, motivele nu le stiu, lamuriri va poate oferi directorul teatrului, care nu este momentan in birou” (Liviu Tiberiu Serban).

Ceva nu este in regula: directorul adjunct nu stie ce se intâmpla in teatru. Mai concis si cu un pic de umor (!) a fost Doru Mares, secretar literar al teatrului: “Premiera s-a amânat din motive tehnice, care nu tin de vointa noastra. S-a intâmplat. Nu, din fericire nu a murit nimeni. Ne cerem scuze de la spectatori, ne cerem scuze ziarului pentru neplacerile cauzate. Premiera va avea loc, la o data pe care o vom preciza ulterior.”

Cum va place!?

Update ora 13.52. Primim pe adresa de email, un nou comunicat de la Teatrul Bacovia. Iata continutul: Buna ziua. Confirmam (reconfirmam – s.n.) faptul ca sâmbata 20.02.2016 si duminica 21.02.2016, orele 18,00 vor avea loc avanpremiera si premiera spectacolului cu piesa UN BARBAT SI …CAM MULTE FEMEI. Regia artistica – Bogdan Ulmu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ