Comuna Beresti Tazlau se pregateste de sarbatoare

  0

  „Zilele comunei Beresti Tazlau” au ajuns la a opta editie, dar in acest an manifestarile vor avea loc pentru prima data timp de doua zile, pe 20 si 21 august.

  Prima seara din program – am aflat de la primarul comunei, Dumitru Tulpan – va fi „Seara tinerilor”, insa la care sunt asteptati si cei mai in vârsta. A doua zi va avea loc un spectacol artistic, la care participa Ansamblul „Busuiocul”, Fuego, Alesis si alti cântareti de muzica populara si usoara.

  „Manifestarile – a precizat primarul comunei Beresti Tazlau – au fost foarte bine primite de populatia comunei si pâna acum. La sarbatoare vin si cei care se afla la munca in strainatate si, evident, loalnicii si invitatii lor. In fiecare an sunt aici cam o mie de persoane”.

  Manifestarile au loc in Lunca Tazlaului, unde este amenajata o scena si unde vor fi prezenti, desigur, si vânzatorii ambulanti.

  In scurt timp, insa, in satul Tescani, pe 4 septembrie, va avea loc o noua editie a manifestarii „Intâlnirea fiilor satului”, care a ajuns la a patra editie. Ca de obicei, serbarea câmpeneasca va avea loc tot in Lunca Tazlaului, dar in satul Tescani.

  LĂSAȚI UN MESAJ