Comanesti: Zeci de strazi reabilitate. Constructorul nu mai vrea sa vina in oras

6

* zeci de strazi din orasul Comanesti au fost reabilitate n constructorul ar fi spus ca nu mai vrea sa vina la Comanesti pentru ca primarul i-a tinut din scurt * in replica, primarul Viorel Miron a declarat ca tocmai prezenta lui pe santier l-a determinat pe constructor sa faca lucrari de calitate

Lucrurile se misca in orasul Comanesti. Proiectul de reabilitare retele, strazi, trotuare si iluminat public inceput in anul 2012 a fost finalizat. Primarul Viorel Miron declara ca proiectul a vizat reabilitarea a 42 de strazi. In tot acest timp, au fost inlocuite retele de apa si canalizare, fibra optica pentru internet a fost coborâta in subteran, au fost montate retele de iluminat public cu led si stâlpi de iluminat ornamentali, au fost amenajate peste 850 locuri de parcare, iar trotuarele au fost infrumusetate cu pavele etc.

“Proiectul implementat la Comanesti a costat peste 53.046.144 lei, din care 42.091.631lei finantare nerambursabila prin AM – POR. Obiectivul ii are ca beneficiari pe cei aproximativ 24.000 de locuitori ai orasului Comanesti, persoanele cu dizabilitati, agentii economici din zona, obiectivele si unitatile turistice ale orasului. La finalul lucrarilor s-a tras linie si au rezultat sute de locuri de parcare, piste pentru biciclisti, peste 35.000 ml de retea de iluminat public si au fost reabilitati aproape 23.000 m de strazi”, declara Viorel Miron, primarul orasului Comanesti.

Pe durata desfasurarii proiectului, primarul a fost mereu in mijlocul muncitorilor. Având experienta in domeniu, Viorel Miron spune ca a stiut intotdeauna unde s-au facut lucrari de mântuiala si de fiecare data l-a intors pe constructor sa faca treaba ca la carte. ”Am facut acest lucru pentru ca am vrut ca lucrarile facute sa dainuie. Scopul nostru nu a fost acela de a terminat repede resursele si de a preda lucrarea la termen, ci am urmarit de fiecare data sa se lucreze cu raspundere, iar constructorul sa-si asume raspunderea.

Nu vreau sa-l chem din nou peste un an sau doi si sa cârpeasca ce a lucrat prost. Din contra. Tocmai de aceea, insistentele mele l-au facut sa-mi spuna intr-o zi ca nu mai vrea sa se intoarca in Comanesti pentru ca l-a stresat prezenta mea pe santier. Indiferent cine este constructor, cu totii trebuie sa intelegem ca banii pentru aceasta investitie au fost dati cu un scop clar si toti trebuie sa fim responsabili”, declara Viorel Miron.

Proiectele de investitii care vizeaza orasul Comanesti nu se opresc aici. Viorel Miron spune ca in viitorul mandat de primar si-a propus sa reabiliteze blocurile, institutiile din oras si spitalul orasenesc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. In cazul orasului Comanesti, se potriveste perfect zicala ” OMUL SFINTESTE LOCUL ” ! Primarul a stiut ce vrea, a stiut ce face si a obtinut rezultatele asteptate. Felicitari pentru cele realizate, si succes in toate planurile propuse pentru urmatorul mandat !

  2. Vrajeala de 2 lei …. a cheltuit de 2-3 ori banii pana sa le faca a 4-a oara inainte de alegeri .. cum sa-l faci mai nesimtitule on de onoare al orasului Comanesti pe Schweighofer ,doar ca a utilat un etaj la spital cu banii castigati din taierea padurilor … rusine !!

LĂSAȚI UN MESAJ