Comanesti: Pieton lovit de o masina care dadea cu spatele

0

Poliția oraș Comănești a fost sesizată la data de 22.02.2016, orele 15.00, despre faptul că, pe str.Republicii din localitate a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care în urma cercetărilor a stabilit că, un conducător auto din localitate, în timpul efectuarii unei manevre de mers cu spatele nu a acordat prioritate unui pieton care era angajat in traversarea strazii, pe trecerea pentru pietoni semnalizata prin indicatoare si marcaje rutiere lovindu-l cu partea din spate a autoturismului in zona mâinii drepte.

Victima s-a deplasat impreună cu organele de politie la Spitalul or.Comanesti pentru îngrijiri medicale.

Atat conducatorul auto cat si victima au fost testate cu aparatul alcooltest, ambele rezultate fiind negative, fiindu-le prelevate mostre biologice de singe in vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa , fapta prevazuta si pedepsita de art.196, al.1 din C.penal , urmand ca la finalizarea cercetarilor sa se faca propuneri legale catre Parchetul de pe langa Judecatoria Moinesti.

LĂSAȚI UN MESAJ