Cine este noul sef al Serviciului Rutier Bacau

5

Din luna martie a acestui an, noul sef al Serviciului Rutier Bacau este cms. sef Lucian Brebu, care a ocupat functia de sef birou drumuri nationale si europene. Acesta ocupa functia cu delegatie de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire inca 6 luni. Este absolvent al Facultatii de Mecanica de la Brasov.

„Intentionez sa-mi exercit atributiile pe linie de legislatie rutiera si sa mentin, impreuna cu colegii mei, atmosfera de siguranta pe drumurile publice”, a declarat seful Rutierei. Acesta a lucrat din anul 1991 ca ofiter de sistematizare a traficului, asadar are experienta si poate oferi sfaturi autoritatilor locale pentru a fluidiza traficul in municipiu.

„L-am ales pentru a prelua conducerea serviciului intrucât avea experienta necesara si a indeplinit o functie de conducere”, a spus chestorul de politie Vasile Oprisan, seful Inspectoratului de Politie Judetean Bacau. Cms. sef Brebu l-a inlocuit pe cms.sef Dorin Roman, care s-a pensionat la inceputul anului, in baza unei ordonante care le da posibilitatea angajatilor MAI sa iasa la pensie dupa 25 de ani de vechime.

5 COMENTARII

  1. Sa verifice distinsul domn microbuzele de la autogara si din dreptul magazinului de mobila, locatie unde functioneaza o mini autogara ilegala. Copii nostri sunt inghesuiti in microbuze,obligati sa stea in pcioare deoarece numarul de locuri este insuficient. Este ilegal ceea ce fac patronii firmulitelor de transport, inuman si foarte periculos iar complcii acestora sunt politistii care se fac ca nu vad nimic. Cat valoreaza siguranta copiilor nostri? De ce nu se aplica legea? Cum de li se permite microbuzelor cu calatori in picioare sa circule?

  2. IN ONESTI ZONA ORIZONT IN FATA COFETARIEI SI FARMACIEI S-A FORMAT O ADEVARATA STATIE DE TAXIURI PARTICULARI CARE FAC CURSE PE TRASEUL OITUZ SI CASIN -MANASTIREA CASIN.NU II VEDE NIMENI?AVEM POLITIE RUTIERA?

LĂSAȚI UN MESAJ