„Centrul Daniel” a implinit 22 de ani

    0

    Inca din anul 1990, Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Neuromotor (A.S.C.H.N.) Bacau, infiintata de Marioara Popa care si-a dorit sa ofere sprijin copiilor suferinzi si familiilor acestora, si-a propus sa infiinteze un centru de recuperare si reabilitatare neuromotorie, in cadrul careia, specialistii sa ofere servicii precum kinetoterapie si logopedie, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii acestora.

    Visul s-a materializat pe 5 iunie 1993, când Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel” si-a deschis portile, aducând o raza de speranta familiilor cuprinse de deznadejdea de a avea in sânul lor un copil bolnav, pentru care, la ora aceea, nu existau servicii specializate de recuperare in afara spitalelor si statiunilor balneoclimaterice.

    La aniversarea celor 22 de ani de existenta, A.S.C.H.N. organizeaza duminica, 7 iunie, intre orele 10.00 si 12,00, in Parcul Cancicov, o serie de activitati amuzante si distractive la care vor participa copiii beneficiari ai centrului si la care sunt invitati toti copiii din oras.

    LĂSAȚI UN MESAJ