Casatorii de o zi de Dragobete in „Autobuzul Dragostei”

2

Zeci de cupluri de indragostiti au spus „Da” in fata „ofiterului de stare civila” de Dragobete. Evenimentul s-a petrecut in „Autobuzul Dragostei”, o actiune organizata de Asociatia Liga Studenteasca din Universitatea „Vasile Alecsandri”, in parteneriat cu S.C. Transport Public S.A. Bacau, miercuri, 24 februarie, intre orele 11.00 si 16.00. „Autobuzul Dragostei” a circulat pe traseul 22, iar indragostitii care s-au urcat in el au calatorit gratuit.

Casatorii pentru o zi

Cei care s-au casatorit in „Autobuzul Dragostei” de Dragobete au primit certificate de casatorie valabile pentru o zi si au fost recompensati si cu premii surpriza, majoritatea constând in invitatii la diferite evenimente din oras. Dupa incheierea acestei activitati, studentii bacauani au organizat o petrecere restrânsa in care s-au bucurat impreuna de Dragobete.

„Acest eveniment, «Autobuzul Dragostei» a ajuns la cea de-a XI-a editie si traditia va continua. Anul acesta am avut si ceva inedit, pe lânga cei care s-au casatorit pentru o zi am avut si nasi, dar si socri mari si mici, roluri jucate de membrii Ligii Studentilor”, a declarat Mihai Viorel Munteanu, presedintele Ligii Studentilor bacauani, cel care a fost si „ofiterul de stare civila”.

„Particip cu drag la aceasta activitate in primul rând pentru ca este o sarbatoare româneasca, mi se pare foarte interesant si este bine ca se promoveaza valorile noastre autentice”, a spus Bianca Stanciu, studenta la Administrarea Afacerilor, anul I, care s-a casatorit cu prietenul ei pentru o zi, in „Autobuzul Dragostei”.

Autobuzul dragostei

Posted by Desteptarea de Bacau on Wednesday, February 24, 2016

„Proaspat casatorit” a fost si Alin Canache, student in anul II tot la Administrarea Afacerilor care ne-a declarat ca: „Mi se pare ceva interesant, deoarece este doar pentru o zi si cred ca treaba asta poate constitui o experienta utila. Dragobetele este o sarbatoare româneasca la care ar trebui sa tinem mai mult.”

2 COMENTARII

  1. Degeab a atata timp cat e dedicat indragostitilor deja in loc sa fie un eveniment spontan dedicat burlacilor casatorindu-i pentru o zi si astfel dandu-le sansa sa se cunaosca si anul urmator sa ii prinda casatoriti.

    URASC CASATORIILE DE O ZI IN FORMA ACTUALA

LĂSAȚI UN MESAJ