Bucuria absolvirii Colegiului „Grigore Antipa”

0

Peste 260 de absolventi din 13 clase de a XII-a au spus adio anilor de liceu petrecuti la Colegiul „Grigore Antipa”.

Astazi, a fost pentru ei, dar si pentru cadrele didactice care ii pregatesc, alaturi de profesorii din conducere, o adevarata sarbatoare.

Dupa ce au defilat prin centrul orasului, cu incepere de la ora 11.00, pentru ca apoi, peste o ora, in sala Teatrului de Vara „Radu Beligan” au organizat si cursul festiv, o ocazie si pentru promovarea acestei unitati de invatamânt.

„Colegiul nostru isi propune sa transforme institutia intr-o scoala competitiva, recunoscuta in comunitatea locala, care sa ofere elevilor un mediu favorabil dezvoltarii intelectuale, profesionale, moral – civice si sa asigure insertia cu succes, ulterior, pe piata muncii”, a declarat prof. Constantin Ciofu, directorul colegiului.

Pentru anul scolar viitor, Colegiul „Gr.Antipa” are in oferta educationala trei clase la profilul resurse naturale si protectia mediului, cinci la profilul servicii si o clasa la profilul tehnic, pentru studiile liceale.

De asemenea, pe ruta scolii profesionale (clasa a IX-a) sunt alte clase pe calificarile brutar – patiser (28 locuri), cofetar – patiser (28 de locuri) si comerciant vânzator (28 de locuri).

Sefa promotiei 2015 a Colegiului „Gr.Antipa” este Paula Goras – din clasa a XII-a E, filiera tehnologica, profil Resurse naturale si protectia mediului, domeniul Industrie alimentara, calificarea tehnician analize produse alimentare, care a finalizat anii de liceu cu cea mai mare medie generala. „E si bucurie, si emotie in acelasi timp. Sunt mândra. Probabil ca va urma si o facultate, de profil, cel mai probabil la Iasi”, ne-a declarat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ