Bronz european la karate

1

Complexul sportiv La Coque din Luxemburg a fost sâmbata, 31 octombrie 2015, gazda celei de-a 43-a editie a Campionatului European de Karate Wado Kai, competitie care a aliniat la start sportivi din 18 tari. România a fost prezenta cu un lot mic fata de anii precedenti, însa a câstigat prin sportivii sai 8 medalii, toate de bronz.

Printre cei selectionati în lotul national au fost si doi membri ai Clubului Sportiv „Dan Botezatu” Bacau: Cristian Tugui (medaliat cu aur la nationalele de Wado Kai din luna iunie) si antrenorul/sportiv Ionut Caseru (medaliat cu argint la aceeasi competitie).Pe principiul „nicio competitie fara medalii” s-a mers si acum, Ionut Caseru adjudecându-si medalia de bronz la kumite echipe seniori.

„A fost o competitie grea, cu arbitrajul de multe ori contra noastra, dar satisfactia de a putea ajuta echipa de seniori sa ajunga în medalii mi-a sters momentele mai putin placute de la individual. În semifinala ne-am oprit în fata Italiei, desi cred ca fara accidentarile din meciurile precedente puteam ajunge în finala cu Belgia. Oricum, a fost o experienta frumoasa”, ne-a marturisit antrenorul Ionut Caseru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ