Blue Air va opera, din 25 mai, zborurile Bacau – Torino pe aeroportul Caselle

0

Compania de transport aerian Blue Air, care opereaza si pe Aeroportul International „George Enescu”, din Bacau, prima companie de smart flying din România, anunta mutarea, din 25 mai, a zborurilor directe din Bacau pe aeroportul Caselle, aeroport care se afla la doar 16 km de orasul Torino (Italia), fata de 76 km Cuneo – Torino.

„Operarea zborurilor pe aeroporturi principale – spune Gheorghe Racaru, director general al companiei – face parte din conceptul de smart flying al Blue Air, care diferentiaza compania de cele de tip low-cost. Este important de stiut de catre pasagerii care deja si-au cumparat bilete de calatorie pentru Torino-Cuneo, ca orarul de zbor nu se va modifica, ci doar vor ajunge mult mai repede in orasul de destinatie din Italia, prin operarea zborurilor de catre Blue Air pe aeroportul Torino-Caselle. Acest aeroport reprezinta pentru Blue Air prima baza operationala externa din Italia de pe care operam zboruri catre Catania, Bari, Ibitza, precum si ruta Catania – Bari (via Torino-Caselle)”.

In orarul de vara 2015, Blue Air opereaza, din Bacau, destinatiile Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma si Torino.

LĂSAȚI UN MESAJ