“Bacaul, pas cu pas”. Presedintele Consiliului Judetean se intâlneste cu primarii

1

Sorin Brasoveanu, presedintele Consiliului Judetean (CJ), a demarat un proiect care vizeaza cresterea calitatii deciziilor in administratia publica si dezvoltarea economica a judetului Bacau. “Practic, voi avea intâlniri de lucru in toate Unitatile Administrativ Teritoriale (UAT)”, a explicat presedintele CJ Bacau.

Primele deplasari au avut loc in comunele Sarata, Faraoani si Cleja, unde s-a intâlnit cu primarii, consilierii locali, directorii de scoala, medicii de familie, preotii, politistii, ONG-urile si reprezentantii mediului de afaceri.

“Am discutat despre nevoile identificate in fiecare comunitate, stabilirea prioritatilor ce trebuie sa se regaseasca in strategia de dezvoltare locala, in noua strategie de dezvoltare a judetului si, ce este mai important, despre gasirea solutiilor si identificarea surselor de finantare”, arata Sorin Brasoveanu.

La aceste intâlniri participa si directori din cadrul aparatului de specialitate al CJ Bacau. Marti au avut loc deplasari in Luizi Calugara, Magura si Margineni, iar miercuri, in Buhoci, Tamasi si Gioseni. Temele abordate au vizat identificarea nevoilor, a particularitatilor zonei, proiectele aflate in derulare, dificultatile si solutiile.

“Chiar daca fiecare localitate are specificul ei, problematica ridicata de oameni prin contact direct este particulara si nuantata. Au fost discutii pozitive, cu idei constructive pe teme complexe, stabilind, de comun acord, prioritatile pe termen lung, mediu sau scurt”, a explicat Sorin Brasoveanu. Joi, el s-a intâlnit cu reprezentantii comunitatilor din Hemeius, Girleni si Blagesti.

Si pentru saptamâna viitoare sunt programate deplasari: luni, in Racaciuni, Orbeni si Valea Seaca, marti – Letea Veche, Saucesti si Itesti, iar miercuri, in Traian, Prajesti, Negri si Damienesti.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui psd sa afișeze zilnic toate plățile care le face consiliul județean ori nu e voi pentru ca sunt angajamente vechi de plata de pe timpul celuilalt

LĂSAȚI UN MESAJ