Băcăuanii sunt invitaţi sâmbătă la o plimbare de seară cu bicicletele

  3

  Sâmbătă, 13 iunie 2015, grupul de iniţiativă „Băcăuanii vor piste pentru biciclete” începe sezonul de vară al evenimentelor cu mult aşteptata reeditare a plimbării de seară cu biciclete pe străzile oraşului, acţiune la care sunt aşteptaţi nu doar bicicliştii, ci şi posesorii de patine cu rotile din Bacău.

  Night ride 2 va debuta la ora 20:00 în Piaţa Tricolorului, unde se va forma coloana de biciclişti, după care continuă cu un traseu lejer ce măsoară 7 kilometri: Casa de Cultură – Bulevardul Ioniță Sandu Sturza – strada Oituz – strada Energiei – strada Mioriţiei – Autogară – Statuia lui Ştefan cel Mare – Centru – Parcul Cancicov. Se poate spune că traseul reprezintă un tur al sensurilor giratorii din zona centrală, 6 la număr.

  Vrem să parcurgem traseul cu viteză redusă, astfel încât grupul să rămână compact, pentru a le arăta încă o dată autorităţilor că suntem mulţi biciclişti în Bacău şi că avem nevoie de piste pentru biciclete. Cel de-al doilea scop al acţiunii este promovarea mersului pe bicicletă în rândul băcăuanilor aflaţi la plimbare sâmbătă seara.
  Cristian Ghingheş, iniţiator Băcăuanii vor piste pentru biciclete

  Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele accidente şi le recomandă participanţilor la eveniment să fie echipaţi corespunzător pentru folosirea bicicletei pe timp de noapte.

  3 COMENTARII

  1. Dragutilor, dupa ora 18.00 ar fi fost mai bine. La ora 15.00 e inaduseala, canicula. Nu toti oamenii pot sa iasa din casa pe asa calduri. Dar oricum, e bine asa cum ati programat… dc nu luati initiativa, era mai bine?

  LĂSAȚI UN MESAJ