Bacauani cercetati pentru distrugere dupa ce au intrat sa se scalde in iazul unei ferme piscicole

4

Polițiștii din Vaslui au întocmit pe numele mai multor persoane din municipiul Bacău dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 1 septembrie a.c., administratorul unei ferme piscicole din comună Puiești, județul Vaslui, a sesizat prin 112 polițiștii cu privire la faptul că mai multe persoane i-ar fi distrus mai multe bunuri din incinta fermei și ar fi devenit agresive în momentul în care le-a solicitat să părăsească incinta.

În scurt timp, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.8 Iana s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că 14 adulți, însoțiți de minori, refuzau să părăsească incinta respectivă.

Polițiștii au încercat medierea conflictului, iar la un moment dat, asupra unui bărbat care nu a respectat indicațiile polițiștilor și care se manifesta recalcitrant a fost folosit pulverizatorul cu substanțe iritant lacrimogene din dotare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

De asemenea, în cauză se efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ