Bacau: O batrâna a ajuns la spital cu arsuri severe dupa ce casa i-a luat foc

0
FOTO: Madalin Barbut / Facebook

Marti seara a izbucnit un incendiu la o locuinta de pe strada Ion Luca Caragiale, din municipiul Bacau, pompierii de la Detasamentul Bacau fiind chemati de urgenta ca sa stinga focul si sa o salveze pe proprietara.

Când au ajuns militarii la fata locului, incendiul se manifesta la casa dar si la o anexa din lemn si au reusit sa o scoata din imobilul cuprins de flacari pe batrâna de 80 de ani, care locuia singura.

Prezenta arsuri prin flacara pe circa 70-80 la suta din suprafata corpului si a fost transportata de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

„Din caua arsurilor severe, pacienta a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitata si stabilizata, ulterior fiind transportata cu elicopterul la Spitalul de Arsi din Bucuresti”, a declarat Mirela Romanet, purtator de cuvânt la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Pompierii au stins incendiul si au stabilit ca totul a pornit cel mai probabil de la o lumânare uitata aprinsa in magazie, insa nici casa nu era racordata la reteaua de energie electrica.

LĂSAȚI UN MESAJ