Bacau: Carambol cu trei masini pe Calea Romanului

0

În intersecția Calea Romanului cu Calea Barladului din Municipiul Bacau s-a produs, ieri, un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane in urmatoarele imprejurari:

În timp ce un bărbat de 65 ani, domiciliat in Bacau, conducea pe strada Calea Romanului, ajungand in intersectia cu Calea Barladului nu a pastrat o distanta suficienta fata de un alt autoturism condus in fata sa de o persoana de sex feminin, de 43 ani, domiciliata in Bacau, a intrat in coliziune cu acesta proiectându-l într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 57 ani, domiciliat in Bacau.

În urma coliziunii dintre cele trei autoturisme a rezultat vatamarea corporala a unui bărbat de 50 ani, pasager în cel de-l doilea autoturism, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau unde in urma investigatiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul de ”traumatism cranio-cerebral grad 0, fara leziuni osoase posttraumatice”, nefiind necesara internarea sa.

Cei trei conducatori auto implicati in evenimentul rutier au fost testati cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat si la Spitalul Judetean Bacau le-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiuni de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ