Bacau: Ofiter accidentat mortal de un tren

16

Un barbat a murit, duminica, in jurul orei 15.00, dupa ce a fost lovit de un tren, in timp ce traversa liniile duble de cale ferata ale magistralei 500 Bucuresti – Suceava.

Accidentul s-a petrecut in Bacau, la circa 500 de metri distanta sud de Pasarela Letea.

Barbatul a murit pe loc, corpul sau fiind sectionat.

Politia TF a demarat o ancheta.

Surse apropiate anchtei au declarat pentru Desteptarea.ro ca victima este un ofiter activ, cu gradul de maior, din MApN.

16 COMENTARII

  1. nu cred ca e momentu sa criticam un om care a trecut in nefiinta.ar fi mai bine sa iti vezi lungu nasului,doar Dumnezeu are dreptu sa ne judece.

  2. il stiam pe ofiter,era prieten cu mine,s-a sinucis.dincauza.datoriilor facute,s-a despartit si de sotie si-a vandut aparamentul si.cu banii a juat la pacanele di i-a pierdut.Dumnezeu sa il ierte!:(

    • draga andrei sunt ruda cu Mihai.tin sa te informez ca nu a vandut nici un apartament,in acest moment locuieste Ana in acel apartament.te rog din respec pentru „ofiter” cum ai scris mai sus sa il lasam pe Dumnezeu sa il judece

    • sunt ruda cu decedatul si tin sa te informez ca apartamentul nu e vadut,in acest moment locuieste fica lui in el.eu nu cred ca ti-a cerut nimeni parerea si ar fi foarte frumos din partea ta sa il lasi sa se odhneasca in pace!

    • D-le Andrei,daca l-ai stiut nu inseamna ca i-ai fost prieten.Daca i-ai fi fost prieten,te gandeai sa-l duci pe ultimul drum.Acum,eu indurerata de pierderea unei bucati din suflet nu am sa tolerez ca sa ii defaimezi imaginea pe care noi o avem,familia si prietenii adevarati.

  3. asta mia dorit si mie cumnata lui mari oare au suflet mari si delia semn de intrebare inca o data sincere condoleante familiei si anuta fi tare unchiu johny

Comments are closed.