Autovehicul dat în urmărire de autoritățile judiciare italiene, indisponibilizat de polițiștii băcăuani

1

Polițiștii de investigații criminale din Bacău au indisponibilizat o autoutilitară dată în urmărire de autoritățile judiciare din Italia. Vehiculul, în valoare de aproximativ 90 000 de lei, aflat în posesia unei persoane din municipiul Bacău, figura ca sustras din luna noiembrie 2014.

La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au identificat un vehicul înmatriculat în Italia, care prezenta modificări la nivelul elemnetelor de identificare.

Persoana care se afla în posesia autoutilitarei a prezentat documentele originale de înmatriculare italiene din care rezulta faptul că acesta ar fost fabricat şi înmatriculat în anul 2008.

În urma activităţilor de identificare şi omologare efectuate s-a stabilit că elementele de caroserie corespund anului de fabricaţie 2014.

Totodată, din verificări a rezultat că vehiculul este urmărit de către autorităţile judiciare din Italia, ca fiind reclamat furat din luna noiembrie 2014.

S-a luat măsura indisponibilizării autouitilitarei, în valoare de aproximativ 90000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și fals.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ