Arest la domiciliu pentru fosta directoare a DSV – UPDATE

Autor: | 08/03/2016 Sectiunea Justitie 2
Bodea Carleta

UPDATE: Curtea de Apel a respins contestatia DNA împotriva deciziei Tribunalului prin care
fosta directoare a Directiei Sanitar Veterinare, Carmen Carleta Bodea, a fost plasata in arest la domiciliu. Astfel, hotararea a ramas definitiva.

………………………………
Tribunalul Bacau a respins propunerea DNA de prelungire a masurii arestarii preventive pentru fosta directoare a Directiei Sanitar Veterinare, Carmen Carleta Bodea, cercetata intr-un dosar de coruptie. Instanta a dispus plasarea acesteia in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile.

Bodea nu are voie sa comunice cu ceilalti coinculpati sau suspecti din dosar, printre care si Vlad Gheorghita, dar nici cu martorii, in total 34 de persoane. Decizia nu este definitiva, iar Bodea va fi eliberata din arest doar daca masura va fi mentinuta si la Curtea de Apel.

Carleta Bodea a fost arestata preventiv la mijlocul lunii ianuarie, fiind acuzata de trei infractiuni de luare de mita, patru infractiuni de folosire si transmitere de informatii secrete unor persoane neautorizate, precum si doua infractiuni de instigare la abuz în serviciu.

Anul trecut, Bodea i-ar fi dat unui medic veterinar informatii despre o licitatie si ar fi furnizat unor persoane variante de subiecte pentru concursuri organizate la DSV Bacau, spun procurorii DNA.

Acuzatiile se refera si la sume de bani pe care le-ar fi primit de la administratorul unei societati care comercializeaza carne si de la ruda unuia dintre candidatii favorizati, in total 7.700 lei.


2 Comentarii la “Arest la domiciliu pentru fosta directoare a DSV – UPDATE”

  1. koko
    11/03/2016 at 6:28 AM #

    Poi sa-i plateasca si despagubiri astia fiindca a ratat biata cucoana Balul primaverii!

  2. Dan
    11/03/2016 at 9:45 AM #

    Vedeti daca a ,,TURNAT,, si pe alti SPAGARI din institutie??? A primit un PREMIU de la JUSTITIA MAFIOTA din acest oras NENOROCIT. Iar prostii de bacauani sunt JEFUITI in continuare de MAFIOTII din POLITICA, POLITIE, SANATATE JUSTITIE etc. Noroc cu DNA-ul, dar si acesta ,,IA,, doar la ordin politic.

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!Prima pagina

pagina1
Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna