Andrei Mocanu este voluntarul “strong”

  0

  Andrei Mocanu, 19 ani, este „cel mai activ voluntar al lunii septembrie”. In carul campaniei Best Beehaviour, care face parte din proiectul “strONG”, organizatiile din judetul Bacau au facut nominalizari pentru titlul de cel mai activ voluntar al lunii septembrie, dupa care utilizatorii platformei ww.beestrong.ro si-au votat preferatul.

  Nominalizatii au fost: Alexandra Casaneanu – Crucea Roșie, Andrei Mocanu – Asociatia „Un Zâmbet” Bacau, Vasile Spatariu – Grupul Informal Zemes, Radu Bâlc – Asociatia Elevilor din Bacau si Bianca Dumitru – Asociatia “Exista O Sansa” din Buhusi.

  „Cele mai multe voturi (223) a reusit sa le strânga Andrei Mocanu, propus pentru energia, forta de munca si determinarea prin care a format un grup bine inchegat de voluntari dedicati, de oameni de calitate, gata sa produca o schimbare in cadrul comunitatii”, arata Teodora Damoc, manager de proiect.

  Alexandra Casaneanu s-a clasat pe locul al II-lea cu 214 de voturi, fiind nominalizata pentru spiritul de lider, adaptabilitatea, pasiunea de a lucra cu si pentru oameni. Andrei Mocanu a fost premiat cu un e-book.

  LĂSAȚI UN MESAJ