Andra Toader, victima a incendiului din Colectiv, va fi condusa pe ultimul drum

  2

  Astazi, bacauanca Andra Elena Toader (30 ani), care a murit in urma incendiului din Colectiv, dupa mai multe zile de suferinta, va fi inmormântata la Cimitirul Sarata. Sicriul cu trupul neinsufletit a fost adus in Bacau si depus la Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena, unde IPS Arhiepiscop Ioachim si PS Macarie, episcop al românilot din Europa de Nord, alaturi toti preotii parohi ai municipiului Bacau, au tinut luni seara o slujba lânga catafalcul Andrei.

  Au fost prezente 200 de persoane, rude si prieteni ai tinerei, care au venit sa se roage si sa-i aprinda o lumânare.

  „Mi-am dorit mult sa ne rugam împreuna, sa fim alaturi pentru a aduce prinos de rugaciune si mângâiere la catafalcul tinerei Elena Andra. În aceste clipe de încercare nu putem decât să fim împreuna cu Mântuitorul Hristos, pacea si mângâierea sufletelor noastre. Inima Elenei Andra a încetat sa mai bata în aceasta lume, însa de acum înainte inima ei va bate prin inimile noastre”, a spus Preasfintitul Parinte Macarie.

  Andra lucra ca fotograf de evenimente la un studio din Capitala si se afla in seara tragediei in clubul Colectiv impreuna cu sora sa, Gabriela, si prietenul acesteia. Toti au fost raniti, insa starea Andrei a fost critica de la inceput, iar sâmbata, organismul ei a cedat. Pâna acum, Bacaul a pierdut patru tineri in tragedia de la Bucuresti.

  2 COMENTARII

  1. ,,Daca Iisus a iertat,cine sunt eu sa rastignesc ?! ” ( Hrisostom Filipescu )

   Plang,urluuu,imi vindec ranile,iert,iubesc infinit mergand inainteee !
   Ne intalnim cu totiii ,in vesnicie ,fiti siguri ,cu intentiile,gandurile,vorbele,faptele,actiunile,caracterele ,destinele noastre ! Ce lasam,este vibratia,un suflu ,o umbra,o vapaie a fiintei noastre in trecere pe acest Pamant !
   Sa ne intalnim cu bine oriunde vom fi !

  LĂSAȚI UN MESAJ