Rudele si prietenii si-au luat ramas bun de la Andra

2

Miercuri, Andra Elena Toader (30 ani), victima a tragediei „Colectiv”, a fost condusa pe ultimul drum de familie, rude si prieteni. Zeci de oameni au participat la slujba de inmormântare care a inceput la ora 12.00 la Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena din Bacau, tinuta de IPS Arhiepiscop Ioachim si un sobor de preoti de la parohiile din oras.

Cu totii i-au adus coroane si brate de flori albe si rosii pe care le-au pus in jurul sicriului alb si i-au aprins la capatâi o lumânare. A fost ziua cea mai grea. A fost ziua in care si-au luat ramas bun de la Andra, un suflet blând, gata in orice clipa sa-i ajute pe cei care aveau nevoie de ea.

In seara tragediei se afla in Colectiv cu sora ei, Gabriela, care venise in vizita in Bucuresti, si prietenul ei. Doar ea a fost ranita foarte grav pentru ca, dupa cum scria o prietena a lor pe facebook, ar fi intrat din nou in club sa-si recupereze aparatul de fotografiat si atunci a fost surprinsa de vâlvataie. Tânara s-a stins in spital, dupa o saptamâna in care medicii au incercat in zadar sa-i salveze viata.

Andra lucra ca fotograf la un studio de evenimente din Capitala, iar in seara concertului isi luase cu ea aparatul pentru a surprinde cele mai frumoase cadre din club. Din pacate, in toiul distractiei, s-a declansat incendiul devastator iar clubul a devenit mormânt pentru zeci de tineri. Dumnezeu sa-i ierte!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ