AJF Bacau- DEMECO, pentru dezvoltarea fotbalului juvenil

1

Un nou parteneriat marca AJF Bacau. Dupa colaborarile cu firmele de echipament sportiv Umbro si Legea, forul condus de Cristi Sava a reusit sa-si apropie un alt sponsor potent.

De data aceasta, principalul beneficiar al parteneriatului este fotbalul juvenil din Bacau. Concret, Asociatia Judeteana de Fotbal a incheiat un parteneriat cu compania DEMECO care se intinde pe durata unui an, cu posibilitate de prelungire pe alti doi ani si care are drept scop dezvoltarea fotbalului la nivel de copii si juniori din judetul Bacau.

„Ne face o deosebita placere sa avem alaturi de noi, in familia fotbalului bacauan, un partener important cu care impartasim aceleasi valori, având o viziune comuna in ceea ce priveste dezvoltarea fotbalului juvenil. Compania DEMECO reprezinta un model pentru mediul de business, astfel ca acest parteneriat reprezinta o confirmare a faptului ca impreuna putem dezvolta fotbalul de baza”, a declarat Cristi Sava, presedintele AJF Bacau.

Infiintata in 2004, societatea DEMECO SRL desfasoara activitati din domeniul colectarii deseurilor periculoase si nepericuloase inca din anul 2009.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ