Agas: O cearta intre doi frati s-a lasat cu procese verbale

0

În ziua de 13 iunie a.c., în jurul orei 15:30, poliţiştii postului de poliţie Agăş au fost sesizaţi de către un bărbat de 36 ani, din com. Agăş, despre faptul că fratele său, de 42 ani, din aceeaşi localitate, i-a blocat accesul în curte cu un autoturism şi provoacă scandal.

Având în vedere această sesizare, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că fratele persoanei reclamante, i-a blocat accesul în curtea proprie, prin parcarea unui autoturism în faţa acesteia.

La solicitarea poliţiştilor, bărbatul de 42 ani a refuzat să deblocheze calea de acces a fratelui său spre locuinţă, motiv pentru care faţă de acesta s-a luat măsura sancţiunii contravenţionale cu amendă în valoare de 292 lei, în temeiul OUG 195/2002.

Ulterior, în jurul orei 16:40, bărbatul a început să se manifeste violent pe D.N. 12 A, blocând cu autoturismul banda de circulaţie, să adreseze ameninţări şi înjurii la adresa fratelui său, după care a început să arunce cu pietre, lovind cu această ocazie o femeie de 30 ani.

În urma intervenţiei poliţiştilor din cadrul Secţiei 7 Poliţie Brusturoasa, conflictul a fost aplanat şi banda de circulaţie care fusese blocată a fost eliberată.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ