Accident la Agas: o masina a daramat un stalp de electricitate

0

Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată azi, la orele 02,20, cu privire la faptul că în localitatea Beleghet, com. Agăş, jud.Bacău, pe D.N.12 A la km. 63 km, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat următoarele;

Conducătorul auto, un tânăr de 22 ani din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe direția Ghimeș Făget – Comăneşti, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţile de drum în curbă, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă intrînd în coliziune cu un stîlp din beton pentru iluminat public răsturnîndu-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul or. Comăneşti unde a fost diagnosticat cu, traumatism închis toracic anterior şi traumatism coloană cervicală prin accident de circulaţie, aflîndu-se sub supravegere medicală.

Stîlpul de iluminat a fost distrus şi se află căzut la pămînt, fiind luată legătura cu dispeceratul EON Bacău.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 196 şi art. 337 din C.P. urmînd a se da soluţie legală prin Parchet

LĂSAȚI UN MESAJ