Accident de circulaţie pe Calea Mărăşeşti din Oneşti

0

Ieri, la ora 16:15, pe Calea Marasesti din municipiul Onesti, s-a produs un accident uşor de circulaţie în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 59 ani, din mun. Oneşti, jud. Bacău, în timp ce conducea un autoturism, efectuând manevra de mers înapoi pentru a ieşi dintr-o parcare amenajată, a surprins şi accidentat un bărbat de 66 ani, din Onesti, pensionar, care se afla pe marginea părţii carosabile, în spatele autoturismului, în partea stangă.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 66 ani, care a fost transportat la Spitalul municipal Oneşti, nefiind necesară internarea acestuia.

Atât conducătorul auto cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei, conform metodologiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe langă Judecătoria Oneşti, cu propuneri corespunzătoare .

LĂSAȚI UN MESAJ