Accident cu doi raniti la Magura

1

Ieri, in jurul orei 17:00, pe D.N. 11, la km. 170+25 m, in afara localitatii Magura, jud. Bacau, o femeie de 39 de ani, din mun. Brasov, în timp ce conducea autoturismul, pe directia Onesti-Bacau, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum (succesiune de curbe), a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila, izbindu-se frontal intr-un capat de podet.

În urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a conducătoarei auto și a unui minor de 4 ani, pasager in autoturism, ambii fiind transportați la Spitalul Județean de Urgențe Bacău pentru ingrijiri medicale, unde au rămas internați.

În cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa fapta prev si ped de art. 196 Cod Penal.

1 COMENTARIU

  1. in timp ce alte popoarte descopera alte galaxii….cati ani oare o sa mai treaca sa le pice fisa autoritatilor romane ..ca in dreptul acelor podete de beton trebuiesc montati parapeti metalici???.. sa poata respinge masinile care au intentia de a se izbi de pod..ca in toata lumea asta ..

LĂSAȚI UN MESAJ