Absolventii de la „Eminescu” si-au luat ramas bun de la anii de liceu

1

Bucurie mare in rândul absolventilor de la Colegiul „Mihai Eminescu” Bacau. Miercuri de la ora 12.00, elevii care au terminat clasele a XII-a, insotiti de profesori, au defilat pe traseul Colegiul „Mihai Eminescu” – Statuia lui „Stefan cel Mare” – Primarie – Ateneu.

„Promotia 2011-2015 este o promotie care s-a inchegat foarte frumos, sunt foarte multumita de ei, ca desi au intâmpinat de-a lungul celor patru ani si mici sau mari praguri, in final au inteles ca pentru ei conteaza foarte mult munca si seriozitatea iar acum sunt foarte bine pregatiti”, a declarat pentru cotidianul Desteptarea, prof. Constantina Hulea, directorul Colegiului „Mihai Eminescu”.

Promotia 2015 de la „Eminescu” numara 160 de elevi, structurati pe sase clase, dintre care una de stiintele naturii, doua clase de stiinte sociale, o clasa de filologie si doua clase de matematica-informatica. Promotia de asistenti medicali generalisti de la nivel post-liceal va absolvi la inceputul lunii august.

Seful de promotie de la „Eminescu” este Andrei Moisa, care a reusit pe parcursul celor patru ani sa obtina cu succes media 9,79 la profilul real, matematica-informatica. Un elev cu care colegiul bacauan se mândreste pentru ca l-a reprezentat cu cinste in concursurile nationale de informatica.

„Nu a fost greu, dar a trebuit sa muncesc mult. Ma asteptam sa fiu printre cei mai buni, dar chiar nu ma gândeam ca o sa fiu sef de promotie. Intentionez sa urmez o facultate de informatica, dar nu sunt hotarât inca unde: in tara sau in strainatate. Am aplicat la o facultate din Danemarca si am primit un raspuns pozitiv, dar inca nu stiu clar unde voi merge pentru ca unele lucruri nu depind de mine”, ne-a spus cel mai bun absolvent de la „Eminescu”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ