Abonamente la Desteptarea

Cotidianul „Desteptarea” este distribuit in intreg judetul Bacau: Onesti, Moinesti, Tg.Ocna, Comanesti si in toate localitatile limitrofe.

Doua moduri de abonare

Desteptarea ofera posibilitatea abonatilor sa citeasca atat versiunea clasica, tiparita, destinata cititorilor din judetul Bacau, cat si versiunea electronica, in format PDF, care poate fi accesata si de cititorii din tara sau strainatate.

Varianta PDF reprezinta o imagine a ziarului tiparit, care permite lecturarea articolelor si anunturilor publicitare pe computer, tableta sau telefon. Editia este disponibila pentru descarcare imediat dupa miezul noptii. Pentru detalii, accesati acest link.

Varianta tiparita – abonamentul la editia tiparita costa 25 de lei pentru o luna, la care se pot adauga, in functie de modalitatea de abonare, taxe postale. Pentru abonamente contractate pentru trei luni, pretul este de 70 de lei, iar pentru 12 luni – 250 de lei.

  • Abonamente prin chioscurile Desteptarea
    Daca platiti contravaloarea abonamentului la unul dintre punctele de vanzare presa Desteptarea, in fiecare zi, veti putea lua publicatia de la chioscul din apropierea biroului sau locuintei dvs.  Aici gasiti lista si adresele chioscurilor Desteptarea.
  •  Abonamente prin Posta Romana
    Puteti sa va abonati la Desteptarea la cel mai apropiat oficiu sau la factorul postal. La pretul abonamentului se vor adauga cheltuielile de expediere percepute de Posta Romana.
  • Abonamente prin firmele de distributie a presei
  • MT Press – 0723.950.531
    Avatar – 0234.580.054