A vrut sa vânda un telefon, dar a fost la un pas sa fie jefuit

0

Un bacauan a postat pe pagina personala si pe un grup de pe un site de socializare fotografiile a trei indivizi, doi dintre ei minori, care ar fi incercat sa fure un telefon mobil pe care el l-a scos la vânzare pe internet.

Un prieten al proprietarului a intermediat vânzarea iar in momentul in care s-a intâlnit cu doi dintre asa-zisii cumparatori, ce de-al treilea suspect ar fi aparut cu o cagula pe cap si cu un spray paralizant l-ar fi atacat pe vânzator si ar fi incercat sa fure telefonul.

Ar fi reusit in schimb sa sustraga doar cutia cu accesoriile telefonului. Totul s-ar fi petrecut in apropierea Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau si desi este o zona circulata, se pare ca acestia ar fi asteptat momentul in care prin zona nu trecea nimeni si au actionat. Cazul a fost reclamat la Politie.

„Sub coordonarea unitatii de parchet, se continua cercetarile pentru a se stabili imprejurarile exacte in care s-a petrecut evenimentul”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau. Cei trei sunt cercetati in stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ