A incercat sa fure dintr-un liceu si s-a lovit la picior

0

Poliția munipiului Bacău a fost sesizată la data de 24.05.2015, orele 05:40, de către un agent de pază de la un colegiu din Bacău, despre despre faptul că a retinut o persoană de sex masculin care a încercat să sustragă bunuri din incinta liceului.

În baza celor sesizate la faţa locului la fața locului s-a deplasat un echipajul auto care a identificat făptuitorul ca fiind un bărbat de 43 ani, din Bacau, fără ocupatie, cunoscut cu antecedente penale.

Din primele verificări s-a stabilit că suspectul, prin escaladarea gardului împrejmuitor,a pătruns în curtea liceului si prin fortarea usii care face accesul în corpul A, acesta a pătruns în interior, a urcat până la et. I, moment în care a fost surprins de către agentul de pază si pentru a-si asigura fuga, a sărit pe un geam în curte, unde a fost imobilizat de acesta.

Întrucât suspectul acuza dureri acute la piciorul drept de la saritură, a fost transportat cu Ambulanta la Sectia U.P.U. din cadrul Spitalului Jud. Bacau pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat, faptă prev şi ped.de art. 32, rap. la art.228-229 C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ