A doborat un biciclist cu portiera

1

Pe str. Calea Moldovei din mun. Bacau, la data de 26.05.2015 in jurul orelor 15:40, un tânăr de 33 ani, domiciliat in mun.Bacau, pasager într-un autoturism ce se afla oprit pe partea dreapta a străzii, a deschis portiera autoturismului, fara sa se asigure, moment in care un bărbat de 79 ani, domiciliat in com. Hemeius, care circula pe bicicleta, a intrat in portiera autoturismului.

In urma impactului dintre bicicleta si autoturism a rezultat vatamarea corporala a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bacau unde in urma investigatiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul de „fractura clavicula stanga, fractura C9 stanga, traumatism cranio-cerebral minor”, ramanad internat la Sectia Ortopedie.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiuni de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art. 196 C.P.

1 COMENTARIU

  1. Ca pasionat al mersului pe bicicleta (fac anual in jur de 5-6000 Km) spun in cunostinta de cauza ca gestul cu deschisul portierei la apropierea unui biciclist se face intentionat in proportie de 90%. Lipsa de respect in trafic a celor cu volanul in mina este imensa….cit ai fi tu de corect pe parcursul a unui kilometru tot dai peste 1-2 ,,soferii,, ce te sicaneaza intr-o placere bolnava. Respectul in trafic tine de educatie, iar cu educatia facuta la fara frecventa este greu de luptat…..

LĂSAȚI UN MESAJ