A dat foc la casa de supărare dupa ce l-a parasit femeia

0

Ieri, lucrătorii Postului de Poliţie Răchitoasa au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 46 ani şi-a incendiat locuinţa din sat Dumbrava, com. Răchitoasa, jud. Bacău.

Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, respectiv a fost indentificată casa, ce ardea in totalitate.

Au intervenit pompierii din cadrul Plutonului de Jandarmi Podu Turcului care au stins incendiul, locuinţa fiind distrusă în proporţii de 90%.

La faţa locului a fost identificat şi bărbatul de 46 ani, care a relatat faptul că în dimineaţa zilei de 28.07.2015, când s-a întors la domiciliu, a constatat faptul că, concubina sa a plecat de la domiciliu cu tot cu copii, iar din acest motiv a adunat toate lucrurile în centrul camerei unde locuiau efectiv, le-a dat foc, acesta extinzându-se la toată casa.

Întrucât bărbatul avea un comportament atipic, s-a luat măsura conducerii acestuia la Spitalul Judeţean Bacău-Secţia Psihiatrie în vederea internării acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, faptă prev. şi ped. de art. 253 alin. 4 Cod Penal urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Podu Turcului.

LĂSAȚI UN MESAJ