A condus băut şi fără permis şi a provocat un accident rutier

  0

  La data de 04.07.2015, poliţiştii din comuna Secuieni au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe drumul judeţean 241 A, din comuna Secuieni, judeţul Bacău s-a produs un accident de circulaţie.

  Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului iar la intersecţia dintre DN2 F şi DJ 241 A, a fost identificat, într-un şanţ, în afara părţii carosabile, un autoturism în interiorul căruia se afla un tânăr de 25 ani, din Bacău, care nu a suferit nicio leziune în urma evenimentului produs.

  Tânărul în cauză emana halenă alcoolică şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezulatatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.Ulterior acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, din verificările efectuate a reieşit faptul că persoana în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

  LĂSAȚI UN MESAJ