29 martie 2024
ActualitatePoliția în acțiune: șoferi prinși conducând cu permisul suspendat sau bine băuți

Poliția în acțiune: șoferi prinși conducând cu permisul suspendat sau bine băuți

Dosar penal pentru că a condus cu permisul suspendat

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii din Moineşti au oprit în trafic un bărbat de 28 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul figurează ca având dreptul de a conduce suspendat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice



La data de 14 iulie a.c., polițiștii Postului de Poliţie Filipeşti au depistat în trafic un bărbat de 39 ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 813 din localitate.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cercetată de poliţişti pentru că a condus cu permisul suspendat

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din Moineşti au oprit în trafic o femeie de 42 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bereşti- Tazlău.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că femeia are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

A condus sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Moineşti au oprit în trafic un bărbat de 57 ani, din Târgu Ocna, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Tudor Vladimirescu din localitate.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Moineşti, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Depistat de poliţişti fără permis de conducere

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Bacău au oprit în trafic un moped care circula pe strada Milcov, din localitate.
În urma verificărilor a rezultat că mopedul era condus de un tânăr de 22 de ani, din Bacău, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri