20 aprilie 2024
SportMartin Benchea- Joca, locul 37

Martin Benchea- Joca, locul 37

Atletul băcăuan Martin Benchea Joca a încheiat pe locul 37 semi-maratonul Campionatului European de Veterani derulat săptămâna trecută, la Aarhus (Danemarca). Sportivul legitimat la CSȘM Bacău a parcurs cursa rezervată atleților de peste 60 de ani cu timpul de o oră, 46 de minute și șapte secunde.

„Puteam obține un timp mai bun și, implicit, o clasare superioară, însă principala mea grijă a fost să nu mă accidentez, mai ales că am fost nevoiți să alergăm și pe porțiuni cu piatră cubică.

Peste o lună am Campionatul European de Maraton pentru Veterani din Polonia, unde vreau să fac o figură foarte frumoasă și, prin urmare, trebuie să fiu apt fizic și medical sută la sută”, a declarat Martin Bechea Joca. Băcauanul a avut doar cuvinte de laudă în privința organizării de la Aarhus:



„Competiția a fost foarte bine organizată, finalul cursei având loc pe stadionul local, unde a jucat și naționala României. Interesant este că o parte din traseu s-a alergat pe malul Mării Nordului, însă, fiind foarte concentrat la cursa mea, nici nu am băgat de seamă acest detaliu. Abia la final am aflat asta”.

Semi-maratonul Over 60 din Danemarca a fost câștigat de ucraineanul Viktor Nedybaliuk, cu timpul de o oră, 19 minute, 26 secunde.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri