25 aprilie 2024
ActualitateÎnchisoare cu executare pentru un şofer care a lovit un poliţist

Băut la volan şi violent

Închisoare cu executare pentru un şofer care a lovit un poliţist

Băcăuanul, acuzat de ultraj, a fost oprit în trafic, în septembrie 2016, pe o stradă din Bacău, iar echipajul de poliţie a constatat că acesta se urcase băut la volan.

Poliţiştii l-au condus pe şofer la sediul poliţiei, urmând ca ulterior să fie prezentat la spital pentru prelevarea de probe biologice. Atunci a început circul.

Ştiind că mai avea un dosar penal pentru aceleaşi fapte, inculpatul, spun procurorii, a devenit violent. A refuzat să coboare din autospeciala de poliţie, l-a lovit pe unul dintre poliţişti şi i-a rupt uniforma.



Conform raportului medico-legal, poliţistul lovit s-a ales cu contuzii la mâna dreaptă şi genunchiul drept ce au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul nu a contestat fapta şi a preferat să încheie un acord de recunoaştere cu procurorii. Judecătoria Bacău a admis acordul şi l-a condamnat pe bărbat la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare.

Inculpatul mai are, însă, o condamnare, rămasă definitivă anul trecut, de un an închisoare pentru care instanţa a revocat suspendarea. Astfel, după aplicarea unui spor de patru luni, pedeapsa rezultantă pe care o va executa efectiv bărbatul este de 1 an şi 8 luni închisoare.

Sentinţa poate fi contestată.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri